GTop.ro - GTop.ro, the G-SPOT of web statistics

Twilight's world

marți, 18 mai 2010
Cred ca toata lumea a auzit macar o data de Twilight, copii, adolescenti,oameni adulti. E un fenomen ce a facut inconjurul lumii,a ajuns chiar si in Romania unde a facut,face si va face ravagii in continuare. Pana aici nimic rau, o poveste dintre un vampit si o muritoare,mai adaugi si niste varcolaci si un tribunal al vampirilor si ai obtinut reteta succesului. Stepheni Meyer a cunoscut pe pielea ei ce inseamna faima. Insa faima nu e pentru toti. Nu toti pot ajunge celebri, asta e un adevar pe care multi incearca sa il nege.
Si uite ca asa in ziua de azi ies pe banda rulanta filme si carti cu vampiri. Pot spune ca e deja stresant. Nu pot spune ca nu mi-a placut Twilight,dar acum ma simt deja sufocat...vampiri in sus,vampiri in jos,toata lumea numai la vampiri viseaza...x( WTF.
Acum ma astept sa vad si la stirile de la ora 5 de la protv chestii de genu asta...oare vor fi invocate ca motive pentru crime mitul vampirului:-?
Sunt curios cat va mai continua asa...cat vom mai fi prostiti cu chestii de genu asta,cu lucruri deja scrise si iarasi scrise,idei prafuite,idei reluate la infinit. Dar sa ne calmam ca viata e frumoasa,cat timp nu ne-a lovit criza vampirilor...
P.S Asta e mai grava decat criza economica :))
Daca si Hannah Montana se face vampir atunci cred ca ma las de scoala:))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu