GTop.ro - GTop.ro, the G-SPOT of web statistics

Justin "Biberon" in pericol...?

joi, 20 mai 2010
Se pare ca succesul pe care il are in momentul de fata Justin Bieber, alias biberon e in pericol de a se stinge. De ce? Foarte simplu, un pusti de numai 13 ani,ameninta topurile internationale cu albumul pe care il va lansa cu casa de dicuri Interscope Records, cu care a incheiat un contract.
Un necunoscut pana acum cateva zile, Greyson Chance a cunoscut succesul datorita Youtube-ului( inca o data lanseaza o vedeta, bata-l vina). Astfel a aparut un filmulet cu Greyson in care interpreta la pian celebra piesa a lui Lady Gaga - Paparazzi. Interpretarea a fost de nota 10+, asa ca aprecierile nu au intarziat si numarul vizionarilor de pe Youtube a crescut infiorator de repede. Astfel in numai cateva zile, acest pusti a cunoscut senzatia de a fi pe val. Asa ca , dupa cateva zile dupa ce filmuletul cu el a impanzit internetul a fost invitat si la Ellen Show unde a interpretat inca o data piesa Paparazzi. Cireasa de pe tort(sau sa zic mai bine bomboana de pe coliva, ar fi mai mult stilul lui Lady Gaga) a fost interventia telefonica a autoarei piesei Paparazzi, chiar LADY GAGA care i-a urat succes micului cantaret in devenire.
Asa ca acum apare intrebarea...acest pusti il va detrona pe Justin Biberon(seamana foarte mult cu el, aceeasi frizura de castron) sau Justin va ramane in continuare favoritul fetelor aflate la varsta cand hormonii le-o ia razna...
Vom trai si vom vedea. Pana atunci va las sa urmariti interpretarea lui Greyson. ENJOY!!!

1 comentarii:

zossor spunea...

intradevar e estraordinar pustiul. e talentat si cred ca ai dreptate sa spui ca Bieber e in pericol. probabil va adapta din nou BIBERONUL la laptele matern sa mai prinda ceva forte pt a-l ajunge din urma pe Greyson in materie de talent artistic.
BRAVO Greyson, BRAVO si tie pt articol !!!

Trimiteți un comentariu